nieuws

Zelfklevend etikethouder voor verpakkingen

Warehousing

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek, leverancier van kunststof bakken en palletboxen, introduceert de zelfklevende etikethouder. Deze labelhouder biedt een oplossing voor het eenvoudig vervangen van etiketten op herbruikbare verpakkingen, zonder dat er etiketresten op de verpakking achterblijven.

Zelfklevend etikethouder voor verpakkingen
Schiphorst Logistica

Met de zelfklevende labelhouder is het eenvoudig om etiketten van een duurzaam oppervlak te verwijderen, zoals bij kunststof bakken, pallets en palletboxen. Dure reinigingstaken, vanwege de accumulatie van zelfklevende etiketten of lijmresten, worden hiermee vermeden. De labelhouder is een eenmalige investering die gebruikt kan worden in combinatie met de meeste standaard zelfklevende etiketten. Zo kan er ook op de steeds terugkerende kosten van duurdere, niet-permanente labels worden bespaard. 
 

De labelhouder biedt volgens de leverancier voordelen als de reductie in de onderhoudskosten van herbruikbare verpakkingen, geen risico op verkeerd scannen van goederen waardoor logistieke  problemen kunnen ontstaan en de geringe dikte van de labelhouder stoort niet bij nestbare verpakkingen.    

 

Uitproberen op de Logistica
Haal een gratis proefexemplaar op bij de stand op de Logistica, stand 08.F081.

 

Reageer op dit artikel