nieuws

Jan Verbeek verlaat R&W traktiebatterijen

Warehousing

Direct na de opening van het nieuwe filiaal van R&W traktiebatterijen in Capelle aan den IJssel maakt directeur/eigenaar Jan Ruttenberg bekend dat hij met onmiddelijke ingang alle taken van zijn commercieel directeur Jan Verbeek heeft over genomen.

Jan Verbeek verlaat R&W traktiebatterijen
Jan Verbeek R&W

Over de reden wil Jan Ruttenberg desgevraagd in dit stadium niets meedelen. Verbeek (foto) was jarenlang werkzaam bij R&W traktiebatterijen en kwam na een afwezigheid van drie jaar bij Exide vorig jaar weer terug bij zijn voormalige werkgever in Ede. Manager verkoop & service Ferry van de Velde gaat vanuit het nieuwe filiaal in Capelle aan den IJssel leiding geven aan drie servicemonteurs voor de regio Rijnmond.

 

Deal met Still

Het nieuwe ondersteuningpunt van R&W in Capelle a/d IJssel sluit ook goed aan op de overeenkomst met heftruckleverancier Still. R&W en Enersys zijn onlangs namelijk partners van Still Intern Transport uit Hendrik-Ido-Ambacht geworden voor onderhoud, keuring en service van tractiebatterijen, die sinds kort onder de ‘Still-brand’ hier op de markt worden gezet. R&W heeft net als Still veel klanten in de regio Rotterdam-Rijnmond. Verkoopmanager Ferry van de Velde stelt dat de hoofdvestiging van R&W in Ede geografisch te ver af zit van deze regio om effectief service te kunnen verlenen. Vanuit Capelle lukt dat volgens hem veel beter. De oplevering van het nieuwe filiaal is met een half jaar uitgelopen, vanwege het faillissement van de aannemer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

R&W filiaal in Capelle a/d IJssel

Reageer op dit artikel