nieuws

C.N. Rood communiceert met Casio PDA op Logistica

Warehousing

C.N. Rood introduceert op ICT & Logistiek tijdens de Logistica een nieuwe PDA voor industrieel gebruik. De Casio IT-800 biedt 3.5G draadloos WAN (GPRS / UMTS / EDGE / HSDPA) voor zeer snelle verbindingen (downloadsnelheid tot 7,2 Mbps) en spraakcommunicatie via de telefoonfunctie.

C.N. Rood communiceert met Casio PDA op Logistica
CN Rood Casio IT-800

Deze Personal Digital Assistant (PDA) vergemakkelijkt de toegang op afstand en het downloaden van informatie van servers en zorgt ervoor dat bij voorbeeld buitendienstmedewerkers onderweg met het kantoor kunnen communiceren zonder gebruik van een extra mobiele telefoon. De IT-800 kan echter ook door de warehousemanager worden gebruikt voor het scannen van 1D- en 2D-barcodes. Daarnaast kan deze PDA foto’s maken van onder andere schadesituaties met de geïntegreerde digitale camera, smartcards lezen en de GPS-positie doorgeven.

 

 

Veiligheidsfuncties 

De nieuwe PDA is voorzien van vele veiligheidsfuncties. Zoals een systeem voor het controleren van de gebruikersgegevens met de contactloze smartcard-lezer. Het systeem kan zo worden geconfigureerd, dat alle gegevens worden gewist als de terminal gedurende een bepaald tijdsbestek niet wordt gebruikt. Zo zijn in geval van verlies van diefstal van de terminal alle gegevens beschermd tegen misbruik.

 

Configuratie

De IT-800 werkt met het besturingssysteem Microsoft Windows Mobile 6.5, weegt minder dan 350 gram en is uitgerust met een robuust VGA-scherm van 9,4 cm. De schokbestendigheid is verbeterd dankzij de toevoeging van een transparant en schokabsorberend materiaal Tussen het LCD-display en het touchpaneel. Door het gebruik van het Blanview LCD-display van casio gaat deze PDA zuinig om met stroom. De helderheid van het nieuwe LCD-display is ca. 30 procent hoger. Dat verbetert de leesbaarheid in helverlichte omgevingen.

 

C.N. Rood, Logistica – ICT & Logistiek, Hal 7, Stand D031

Reageer op dit artikel