nieuws

Service-gids voor keuze veiligheidskleding

Warehousing

Afhankelijk van de sector en van het type risico gelden andere kledingvereisten voor een doeltreffende bescherming van onder andere magazijnpersoneel, productiemedewerkers, chauffeurs en servicemonteurssi. De MEWA service guide zet alles overzichtelijk op een rijtje.

Service-gids voor keuze veiligheidskleding
MEWA

Het inleidende hoofdstuk ‘Veiligheid op het werk – management’ schetst kort wat veiligheidsmanagement voor bedrijven inhoudt en wat de bevoegdheden en verantwoordelijkheden van de verschillende actoren in het bedrijf zijn.

 

In het hoofdstuk ‘Stap voor stap te werk gaan’ worden werkomstandigheden en de selectie van de juiste veiligheidskleding behandeld. Ook alle risicozones worden door MEWA netjes op een rijtje gezet: thermische en mechanische effecten, hitte- en vlambescherming, chemische stoffen, elektrostatica, werken met elektrische stroom, zichtbaarheid en contaminatie.

 

Reageer op dit artikel