nieuws

Logistica Award 2009 levert zestien inzendingen op

Warehousing

De inschrijvingen voor de Logistica Award 2009 zijn succesvol verlopen en afgesloten met 16 inzendingen. De editie in 2006 kende 26 inzendingen. Opvallend volgens de organisatie zijn de hoge kwaliteit van de inzendingen en de grote diversiteit aan innovaties. De genomineerden worden z.s.m. bekend gemaakt.

Logistica Award 2009 levert zestien inzendingen op
Logistica Award 2009

De inschrijvingen lopen uiteen van verbeteringen aan bestaande systemen tot concrete oplossingen met een hoge graad van directe toepasbaarheid voor logistieke problemen binnen het eigen bedrijfsproces. De Award is een initiatief van de Stichting Logistica en beursorganisatie VNU Exhibitions Europe om vernieuwing binnen de bedrijfslogistiek te stimuleren. De Award wordt op 11 november 2009 uitgereikt tijdens de vakbeurs Logistica in Jaarbeurs Utrecht aan het bedrijf met de beste of meest innovatieve oplossing in de logistiek voor een nieuwe of verbeterde werkwijze van transport, opslagmethode, handling of ander logistiek systeem.

 

Voorgangers

De vorige Logistisca Award ging in 2006 naar machinebouwer Leenstra die een orderpicktruck met ingebouwde tilhulp had ontwikkeld. Tweede en derde waren toen een heftruck met draaicabine van Jungheinrich en het warehouse intelligence system van Jeroen van den Berg Consulting/Fujitsu Services.

 

Bron: Stichting Logistica

Reageer op dit artikel