nieuws

Flexibele vloerbelijning plakken

Warehousing

Bodemmarkeringen en –belijningen kunnen niet alleen op de vloer worden geverfd, maar ook met behulp van een applicator worden geplakt. Durastripe omvat allerlei soorten PVC vloermarkeringen op de rol met een zelfklevende laag. Vloerbelijning geeft locaties aan, scheidt heftrucks van looppaden en draagt zo bij aan de veiligheid in het magazijn.

Flexibele vloerbelijning plakken
Ergomat Durastripe

Voordeel van plakken is dat er geen droogtijd is zoals bij verfbelijning. Bovendien kan de belijning desgewenst weer worden verwijderd en verplaatst. Voor het aanbrengen moet de vloer wel goed worden ontvet voor een goede blijvende hechting. Daarna zijn de slijtvaste markeringsstrepen overrijdbaar voor heftrucks en bestand tegen vloerreinigingsmachines, agressieve schoonmaak-middelen en minerale oliën. De leverancier Ergomat Nederland geeft twee jaar garantie op het product. Schade veroorzaakt door het verschuiven van voorwerpen over het product, bij voorbeeld pallets vallen niet binnen de garantie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de rol 

Het product is verkrijgbaar op rollen van 30 meter in 8 verschillende kleuren en 3 verschillende breedtes. Voor het aanbrengen van lange stukke beveelt de leverancier een applicator aan.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel