nieuws

Barrière voorkomt dockongevallen

Warehousing

Vier massief stalen pennen in de dockleveller maken deel uit van de Hörmann Forktruck Barrier (HFB). De pennen vormen de fysieke barrière voor vorkheftrucks en palletwagens. Het systeem voorkomt aanrijdingen met de laaddeur en het onbedoeld van het laadperron afrijden.

Barrière voorkomt dockongevallen
Hormann

Bij een gesloten laaddeur steken de vier pennen 195 mm hoog boven de vloer van de dockleveller uit. De pennen worden hydraulisch geheven en neergelaten. De HFB is gekoppeld aan de deurbesturing. Zodra de deur open gaat, worden de pennen neergelaten. De HFB is niet alleen te koppelen aan de deurbesturing. Ook bij een open laadperron biedt het systeem volgens Hörmann Nederland voordelen. In die situatie wordt het onbedoeld van het perron afrijden verhinderd.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel