nieuws

Raad Moerdijk zegt ‘ja’ tegen Logistiek Park

Warehousing

De gemeenteraad van Moerdijk heeft in navolging van Provinciale Staten gisteren ook ja gezegd tegen de komst van het 150 hectare grote Logistiek Park. Dit bedrijventerrein in de oksel van de A16/A17 is gekoppeld aan de realisatie van acht grote projecten, die Moerdijk milieu- en leefbaarheidswinst moeten opleveren.

Raad Moerdijk zegt ‘ja’ tegen Logistiek Park
Komst Logistiek Park Moerdijk is definitief

De coalitiepartijen CDA, PvdA, VVD en Groenlinks stemden in nadat het door Groenlinks ingediende amendement door een meerderheid van de raad werd aangenomen. De oppositiepartijen Christen Unie, SP en Onafhankelijk Moerdijk stemden tegen het voorstel.

 

Werkgelegenheid

Eerder, 10 juli, stemden Provinciale Staten in met deze bestuursovereenkomst. Hiermee is de besluitvorming definitief rond. De ontwikkeling van het Logistieke Park moet in de toekomst tussen de 6.750 en de 9.000 fulltime werkplekken opleveren in de regio Moerdijk.

Reageer op dit artikel