nieuws

Jaarboek logistieke parken in webwinkel

Warehousing

Het onlangs verschenen Jaarboek logistieke parken 2009 is nu verkrijgbaar in de webwinkel van Reed Business. In het jaarboek, een uitgave van vakblad Logistiek, krijgt u een overzicht gepresenteerd van maar liefst 30 logistieke parken in heel Nederland.

Jaarboek logistieke parken in webwinkel
Het Jaarboek logistieke parken 2009 is nu verkrijgbaar in de webwinkel van Reed Business

Het jaarboek is een aanrader voor een ieder die binnen de logistiek zich bezighoudt met locatiebeslissingen of actief is op de logistieke vastgoedmarkt.

 

Achtergrondinformatie

Het jaarboek biedt ook achtergrondinformatie over actuele ontwikkelingen op de Nederlandse logistieke vastgoedmarkt. Daarnaast worden er 30 logistieke parken onder de loep genomen middels interviews met zowel gebruikers als de eigenaren van deze bedrijventerreinen.

 

Cijfers en feiten

Daarnaast krijgt u van ieder logistiek park cijfers en feiten voorgeschoteld zoals beschikbaarheid van grond, grondkosten per vierkante meter, de belangrijkste (logistieke) gebruikers en de nabijgelegen infrastructuur.

 

Bestellen

Het Jaarboek logistieke parken 2008 kunt u te bestellen op Reed Business Productenservice en kost €26,50 (incl. BTW).

Reageer op dit artikel