nieuws

Bolzoni Auramo levert eigen schaarheftafels

Warehousing

Tot voor kort werd deze productenlijn door onafhankelijke importeurs in Nederland en België gevoerd, nu zullen de schaarheftafels leverbaar zijn via het filiaal van Bolzoni Auramo in Helmond. Het schaarheftafel programma is een separate productielijn in de fabriek van Bolzoni SpA.

Bolzoni Auramo levert eigen schaarheftafels
Bolzoni Auramo schaarheftafel

Tot voor kort werd deze productenlijn door onafhankelijke importeurs in Nederland en België gevoerd, nu zullen de schaarheftafels leverbaar zijn via het filiaal van Bolzoni Auramo in Helmond. Het schaarheftafel programma is een separate productielijn in de fabriek van Bolzoni SpA. Naast advies en levering staat ook het serviceteam gereed voor nazorg en zal het onderdelenmagazijn worden aangevuld met de serviceonderdelen voor de schaarheftafels.

 

Maatwerk

De lijn bestaat uit een grote reeks van standaard producten aangevuld met de mogelijkheid tot het op maat produceren van specials. Vele opties en toebehoren zorgen voor een effectieve oplossing van veel heftoepassingen. Van ergonomische werkstations tot laadliften voor vorkheftrucks, auto’s en andere voertuigen. Alle schaarheftafels voldoen aan de eisen van Veiligheid aan machines EN12100, de Machine richtlijn 98/37/CE en Veiligheidseisen voor heftafels EN1570.

 

Uitrusting

  • Alle modellen zijn voorzien van:
  • aluminium veiligheidsrand, tafel stopt bij obstructie
  • bedieningseenheid op lage spanning met de functies;  op – neer en noodstop
  • beveiliging tegen overbelasting
  • slangbreukventielen
  • mechanische steunen voor veilige onderhoudswerkzaamheden
  • afneembare hijsogen voor gemakkelijke installatie
Reageer op dit artikel