nieuws

Fabriek Sun Chemical krijgt nieuwe etiketteeroplossing

Warehousing

Inktproducent Sun Chemical heeft in zijn fabriek in Barcelona een systeem in gebruik genomen waarmee dozen en vaten automatisch van de juiste etiketten worden voorzien. Eén van de voordelen van de etiketteeroplossing is dat vaten en dozen nu op dezelfde verpakkingslijnen kunnen worden gelabeld.

Fabriek Sun Chemical krijgt nieuwe etiketteeroplossing
Sun Chemical implementeert etiketteeroplossing Zetes

De implementatie van de etiketteeroplossing, verzorgd door IT-dienstverlener Zetes, volgde op het in gebruik nemen van nieuwe ERP-software van SAP. "We kozen voor Zetes omdat zij een uitgebreide ervaring hebben met de integratie van traceability-systemen in SAP", aldus sitemanager Rafael Febrer.

 

Vaten en dozen op één lijn

Het project omvatte de implementatie van vier speciaal ontwikkelde oplossingen voor het etiketteren van dozen en vaten met verf en twee systemen voor het aanbrengen van veiligheidsetiketten op vaten. Hierdoor kan de fabriek van Sun Chemical de productiviteit vergroten en de traceerbaarheid van producten verbeteren. Bovendien kunnen vaten en dozen nu op dezelfde verpakkingslijn worden gelabeld.

 

 

Reageer op dit artikel