nieuws

Cesab neemt nieuwe heftruckrange in productie

Warehousing

Cesab start binnenkort met de productie van nieuwe zware elektrische heftrucks met hefvermogens van 6, 7 en 8.5 ton. Het concept van deze ECO P-range is gebaseerd op het voorgaande kleinere model. De belangrijkste kenmerken zijn volgens de fabrikant betrouwbaarheid, inzetduur en prestaties.

Cesab neemt nieuwe heftruckrange in productie
Cesab ECO P

De inzetbaarheid kan volgens de leverancier Esra Intern Transport eenvoudig worden verhoogd door een grotere tractiebatterij in het ruime compartiment te monteren. De maximale te monteren batterijcapaciteit is 2x 40V en 1250 Ah. Andere specifiek kenmerken van deze heftrucks zijn de heftruckmast met goed doorzicht en de ‘intelligente’ achteras met korte draaicirkel en een uitgebreide keus aan banden. De cabine is door de brede opstap aan beide zijden gemakkelijk toegankelijk voor de chauffeur. De heftruck kan naar keuze worden bediend met vingertipschakelaars of mini-joysticks.

 

 

 

Lees ook: de test van de Cesab Blitz 250 AC (2003)

Reageer op dit artikel