nieuws

Inruilpremie stimuleert schone, zuinige heftrucks

Warehousing

Nissan Forklift heeft een inruilpremie in het leven geroepen. Hiemee wil het merk haar heftruckverkopen stimuleren. Bij inruil van een heftruck krijgt de gebruiker 40 cent per kilo van het gewicht van de inruilheftruck extra boven op de huidige inruilprijs.

Inruilpremie stimuleert schone, zuinige heftrucks
Nissan Forklift

Het is geen slooppremie. Veelal is de conditie van de inruiler – van welk merk dan ook – nog goed genoeg voor een tweede of derde leven. Nissan Forklift Benelux wil met de inruilpremie een impuls geven aan de verbetering van het heftruckpark van gebruikers, en bovendien is het nog financieel aantrekkelijk", aldus Kees van Santen, General Manager Nissan Forklift Europe. "De huidige generatie heftrucks hebben een lager verbruik, minder emissie, betere ergonomie en inzetbaarheid".

 

 

 

Gewichtig 

Er is geen weegbriefje nodig om het gewicht te bepalen. In elk specificatieblad staat vermeld wat de heftruck weegt en verder staat het meestal ook op het modelplaatje vermeld. De premie geld bij alle heftruckmodellen van Nissan Forklift in Nederland. De actie loopt tot juli 2009.

Reageer op dit artikel