nieuws

Betonproducent schaft zware dieselheftruck aan

Warehousing

Beton- en stenenproducent Kijlstra in Drachten heeft een nieuwe zware Hyster dieselheftruck aangeschaft met een speciale dubbele stenenklem. De heftruck is afgeleverd door Barloworld Intern Transport.

Betonproducent schaft zware dieselheftruck aan
Hyster H 10.0

De door Barloworld geleverde machine betreft een 10-tons dieselheftruck (H10.00-XM). Deze machine vervangt de H10.00-XL, die bij een andere vestiging van Kijlstra beter ingezet kon worden. De nieuw geleverde 10-tonner heeft tevens een speciale dubbele stenenklem, die ontwikkeld is om trottoirbanden van de fabriek naar het ‘tassenveld’ te brengen. Hier worden deze op de vrachtwagens geladen.

 

 

 

 

 

Uniformiteit 

Kijlstra bedient met haar beton- riolerings- en steenproducten zowel de markt van sierbestraters, als de professionele markt. Het bedrijf heeft 250 medewerkers in dienst, verdeeld over vijf vestigingen, waarvan drie in Nederland en twee in Duitsland. De uniformiteit van het machinepark en inwisselbaarheid van onderdelen waren mede bepalend in het aankoopproces.

Reageer op dit artikel