nieuws

Rocla verstevigt AGV-positie in Benelux

Warehousing

De AGV-divisie van het Finse Rocla opent een eigen verkoopkantoor in Nederland en versterkt daarmee haar positie in de Benelux. De magazijntrucks van dit merk blijven bij Crepa ondergebracht. Roberto Santoro – afkomstig van Crepa – wordt daar aangesteld als de nieuwe Sales Manager voor Rocla. Samen met twee andere Salesmanagers leidt hij Rocla Projects Benelux in Rijswijk.

Rocla verstevigt AGV-positie in Benelux
Rocla AGV

Santoro voorziet een enorme groei voor warehousautomatisering waarbinnen ook de technologie van Automated Guided Vehicules (AGV) past. "Met een Nederlands ondersteuningspunt kunnen we huidige en toekomstige klanten in de Benelux beter van dienst zijn", verklaart hij.

 

Overname 

Mitsubishi Heavy Industries (MHI) en de Mitsubishi Caterpillar Forklift Group (MCF) hebben afgelopen jaar met Rocla Oyj een overeenkomst gesloten om alle aandelen van Rocla te verwerven. Met de volledige overname van het Finse Rocla wil de MCF Group haar warehouse concurrentiepositie verbeteren. De overname is inmiddels een feit.

Reageer op dit artikel