nieuws

Beelogic huurt magazijnunits in DC A15

Warehousing

Logistiek dienstverlener Beelogic huurt twee magazijnunits in het onlangs opgeleverde DistributieCentrum A15 in Rotterdam. Het ‘DC A15’ ligt aan de Seattleweg tussen de snelweg A15 en de ECT Terminal en heeft een vloeroppervlak van circa 23.700 vierkante meter en bestaat uit drie units.

Beelogic huurt magazijnunits in DC A15
Artist Impression van het DC A15

Begin 2008 is gestart met de bouw van deze ontwikkeling in het Rotterdamse bedrijvenpark Eemhaven. Het pand is al in 2007 verworven door het Schroder EuroLogistic Fund No.1.

 

Samenwerkingsverband

De ontwikkelaar van DC A15 is Fortress. Deze laatste partij heeft, in een samenwerkingsverband met Eemhaven Vastgoed en Interforce uit Den Haag, zorg heeft gedragen voor de ontwikkeling van dit pand.

 

Functionaliteit

Aannemer Heembouw was verantwoordelijk voor de bouw van het distributiecentrum, dat bestaat uit drie distributiehallen. Bij de bouw van het dc stond vooral functionaliteit hoog in het vaandel.

 

Beschikbaarheid

Logistiek dienstverlener Beelogic heeft een huurovereenkomst getekend voor unit 2 en 3, waardoor alleen unit 1 van circa 10.000 m² nog beschikbaar is.

De verkoop van het pand werd namens Eemhaven Vastgoed begeleid door makelaar CB Richard Ellis.

 

Reageer op dit artikel