nieuws

Nestlé tekent palletpool-contract

Warehousing

Nestlé heeft een raamovereenkomst getekend met palletpooler LPR. Het bedrijf is hierdoor leverancier geworden voor alle commerciële divisies van Nestlé in Europa. Het nieuwe contract is een aanvulling op de al lopende contracten van LPR met de Nestlé Waters divisies in Frankrijk en de Benelux.

Nestlé tekent palletpool-contract
Nestlé tekent contract met LPR

Ook zijn de leveringscontracten met drie Nestlé-divisies in de UK zijn met het nieuwe contract zeker gesteld.

 

Supply chain-partner 

Nestlé is al tien jaar een belangrijjke klant voor de palletpooler. "LPR heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een belangrijke partij op de bredere Europese markt en heeft bewezen een reactieve en flexibele supply chain-partner te zijn. We kijken uit naar verdere ontwikkeling van de op partnerschap gebaseerde relatie met LPR," aldus Martin Weder, Europees Logistiek manager van Nestlé.
 
"De Europese raamovereenkomst geeft elke Nestlé-divisie de mogelijkheid om inschrijvingen te vragen van andere palletpoolers, afhankelijk van de criteria van de eigen bedrijfsvoering."

Reageer op dit artikel