nieuws

Akzo kiest voor Yale na wereldwijde tender

Warehousing

Chemiegigant Akzo Nobel heeft Yale geselecteerd voor de wereldwijde levering en onderhoud van alle nieuwe magazijn- en vorheftrucks. De heftruckleverancier kwam als beste uit de bus na een tender onder zeven bedrijven.

Akzo kiest voor Yale na wereldwijde tender
Yale-importeur Wynmalen levert dertig heftrucks aan Akzo Salt.

In de tenderfase stelde Akzo Nobel een keur aan eisen voor de toekomstige heftruckleverancier. Zo moest het totaalassortiment van de heftruckleverancier wereldwijd leverbaar zijn, het kunnen onderhouden en repareren van meerdere merken en beschikken over een wereldwijde dealerorganisatie.  

 

Akzo Hengelo

In Nederland is Wynmalen Materials Handling importeur van Yale. Het bedrijf uit Vlaardingen heeft, op basis van de wereldwijde overeenkomst, inmiddels dertig heftrucks geleverd aan Akzo Salt in Hengelo.

 

 

Reageer op dit artikel