nieuws

Linde 396 serie nu ook in LPG

Warehousing

De in mei op de CeMAT in Hannover geïntroduceerde Linde 396-serie (H50-H80) diesel vorkheftruck is met ingang van januari ook leverbaar met een 3,6 liter 6 cilinder Volkswagen LPG-motor.

Linde 396 serie nu ook in LPG
Linde 396 LPG

 

Net als bij de dieselversies kan de LPG-uitvoering ook worden geleverd met een drie-voudige mast. Hierdoor wordt het zicht voor de chauffeur met 18% verbeterd ten opzichte van zijn voorganger uit de 353-serie. Daarbij is de truck zeer geschikt voor lagere doorrijhoogte zonder verlies aan hefcapaciteit.
 
Alle trucks uit de 396-serie zijn standaard uitgevoerd met Linde Load Control, twee- pedaalbediening en hydrostatische aandrijving. Alle controlefuncties zijn af te lezen van de display in de cabine. De cabine en stoel zijn goed geveerd waardoor trillingen sterk gereduceerd worden. Het heftruckmerk wordt in Nederland vertegenwoordigd door MotracLinde.

 

Reageer op dit artikel