nieuws

Heftruckopleider krijgt twee opleidingslocaties erbij

Warehousing

Ondanks de kredietcrisis gaan de zaken bij HER Opleidingen goed. Het bedrijf groeit uit haar jasje en opent daarom twee nieuwe opleidingslocaties in Leeuwarden en Roosendaal. Daarbij is het opleidingscentrum verhuisd naar een nieuw onderkomen in Amersfoort.

Heftruckopleider krijgt twee opleidingslocaties erbij
Heftruckopleider krijgt twee locaties erbij

HER kan nu heftruck- en VCA-opleidingen aanbieden in het zuiden van het land. Roosendaal is de nieuwe thuisbasis voor dit gebied. Naast deze vestiging start HER vanaf 1 januari 2009 ook in het hoge noorden: Leeuwarden.

 

Meer dan vier trainingen per dag 

De locatie in Leeuwarden is, evenals de locatie in Amersfoort, ingericht voor alle logistieke en veiligheidsopleidingen. Zowel 1-daagse heftrucktrainingen als meerdaagse VCA-opleidingen zullen vandaar uit wekelijks worden verzorgd. In het nieuwe opleidingscentrum in Amersfoort aan de Modemweg, kunnen voortaan meer dan 4 trainingen per dag worden uitgevoerd.

 

Reageer op dit artikel