nieuws

Logistieke veranderingen en voice bij Hitachi

Warehousing

Hitachi Transportsystemen, onderdeel van de Hitachi Group, is in Waardenburg een extra magazijn aan het bouwen. Omdat de werkzaamheden in dit dc totaal verschilt van de activiteiten in het bestaande dc riep het de hulp in van Zetes. “Wij hebben ons LES gekoppeld aan Hitachi’s ERP en zij gaan straks picken met voice”, aldus Martijn Koppe op de vakbeurs ICT& Logistiek.

Logistieke veranderingen en voice bij Hitachi

 

Hitachi Transportsystemen is de logistiek dienstverlener binnen de Hitachi Group. In het nieuwe distributiecentrum wordt een conveyorbaan met vertakkingen gebouwd. De baan loopt door in verschillende zones, waarbij op het verdeelpunt de krat automatisch wordt gescand. Daarna wordt in de verschillende zones de krat gepakt en de orders gepickt en het kratje weer op de baan gezet. Het orderpicken gaat via voice.

 

Koppeling van systemen

"Ons eigen Logistics Execution Systeem (LES) Medea is straks bij Hitachi hey systeem aan de hand waarvan de in- en uitslag wordt verricht. De orders vanuit het eigen WMS van Hitachi worden daarom geïmporteerd in Medea. De hardware die tijdens het voicepicken wordt gebruikt is van Motorola (WT 4090), de voice-client van Vocollect.

 

 

Lees hier nog meer over de vakbeurs ICT & Logistiek

 

Reageer op dit artikel