nieuws

Kader Groep heeft nieuwe directeur/eigenaar

Warehousing

Directeur Eric-Jan van Kakerken heeft met directe ingang alle operationele activiteiten voor Kader Magazijnsystemen beëindigd. Hans Hoek heeft alle aandelen van hem overgenomen en is hierdoor enig directeur en eigenaar van de totale Kader Groep geworden.

Kader Groep heeft nieuwe directeur/eigenaar

 

Eric-Jan van Kakerken was vanaf 1990 actief voor de Kader Groep. In de periode van 1996 tot 2003 was hij ook bestuurslid van de vereniging BMWT en de Stichting Logistica. Hans Hoek is in 1995 in dienst getreden. Sinds 2001 maakt hij deel uit van de directie. Onder Hans Hoek wil de Kader Groep vooral haar marktpositie op het gebied van systeem entresolvloeren en hallen en overkappingen in binnen- en buitenland verstevigen.

 

 

(v.l.n.r.) Eric-Jan van Kakerken, Mariska Blijsie en Hans Hoek van de Kader Groep

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel