nieuws

Adidas bouw dc in Kiev voor EK voetbal 2012

Warehousing

De Adidas groep is deze week begonnen met de bouw van een nieuw distributiecentrum in de Oekraïense hoofdstad Kiev. De Duitse sportartikelenproducent, die marktleider is in de Oekraïne, loopt met het dc vooruit op het komende EK voetbal dat in 2012 plaatsvindt in Oekraïne en Polen.

Adidas bouw dc in Kiev voor EK voetbal 2012
Adidas dc Kiev

Om aan toekomstige groeiverwachtingen tegemoet te komen, consolideerde Adidas de bestaande distributiecentra. Tegelijkertijd werd gezocht naar nieuwe distributiecapaciteit. Uitgangspunten hiervoor waren een geschikte locatie, een betrouwbare vastgoedpartner en uitbreidingsmogelijkheden.

Adidas koos uiteindelijk voor de pan-Europese logistiek vastgoedontwikkelaar Immo Industry Group (IIG) en de Alladin Group.

 

Uitbreidingsmogelijkheid

De ingenieurs van IIG hebben een distributiefaciliteit ontworpen met een oppervlakte van 16.300 vierkante meter met nog eens 9.700 vierkante meter als extra uitbreidingsmogelijkheid. De helft hiervan wordt opgeleverd in het eerste kwartaal van 2012. Met een plafondhoogte van 12 meter beschikt het Adidas dc over 20.000 palletplaatsen.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel