nieuws

SSI Schäfer neemt activiteiten TRM over

Warehousing

SSI Schäfer neemt de activiteiten en het management van het failliete TRM over en versterkt daarmee haar regionale aanwezigheid in de Benelux. De drie voormalige TRM eigenaren Rob Willemse, Rob Lalesse en Ronald Vorwerk zijn aan het SSI Schäfer Automation team toegevoegd.

SSI Schäfer neemt activiteiten TRM over

 

De drie specialisten van TRM innovating products uit Doetinchem op het gebied van systeemontwikkeling en -ontwerp versterken de projectbureaus in Arnhem en Brussel op het gebied van verkoop, techniek en consultancy. Tegelijkertijd zal het ontwikkelingswerk in het kenniscentrum van SSI Schäfer in Giebelstad op het gebied van mixed palletiseren verder ondersteund worden. SSI Schäfer heeft haar eigen volautomatische Schäfer Case Picking Systeem (SCP) inmiddels in een moderne oplossing omgezet. TRM innovating products uit Doetinchem was als pionier ook al actief op het gebied van automatisch mixed palletiseren.

 

 

 

  

(v.l.n.r.) Harrie Swinkels (SSI), Ronald Vorwerk,

Rob Lalesse en Rob Willemse (ex TRM)

 

Expertise

"In de Benelux landen bestaat een groeiende interesse in systeemoplossingen van SSI Schäfer", stelt CEO Harrie Swinkels. "Zowel door het toevoegen van extra expertise als onze verdere toekomstplannen geven aan dat wij actief willen zijn in deze markt. De know-how van de nieuwe TRM medewerkers en daarmee de versterking van de Schäfer organisatie bieden nu een goede basis voor de verdere uitbreiding en de professionele bediening van de klanten in deze markt."

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel