nieuws

Jumbo zoekt nieuwe system integrator

Warehousing

Supermarktketen Jumbo is na het faillissement van TRM op zoek naar een nieuwe system integrator. Deze partij moet het automatisch orderverzamelsysteem verder afbouwen en operationeel zien te krijgen. Op dit moment staat het systeem stil.

Jumbo zoekt nieuwe system integrator

 

"Als Jumbo zijn we niet in de markt om een rol als system integrator te vervullen. Vandaar dat we op zoek zijn naar een partij die dat voor zijn rekening wil nemen", aldus manager supply chain Karel de Jong van Jumbo. 

 

"Na het failliet van TRM zijn we door diverse geïnteresseerden benadert; het blijkt dat er veel belangstelling bestaat vanuit potentiële partijen om gezamenlijk een vervolgstap te zetten".

 

Gewoon door 

Het orderverzamelsysteem, waarvan het hart bestaat uit de door TRM ontwikkelde Universal Mixed Palletizer, staat op dit moment stil. Het project gaat echter gewoon door, verzekert De Jong. "Als Jumbo hebben we onverkort geloof in mechanisatie van magazijnprocessen in algemene zin en de inzet van deze specifieke technologie in het bijzonder. We hebben inmiddels al een projectmanager aangenomen."

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel