nieuws

Crepa eigenaar Belgische branchegenoot

Warehousing

Heftruckleverancier Crepa heeft vandaag de overname afgerond van MT-lift België. Crepa, dat in Nederland leverancier is van Caterpillar heftrucks, heeft nu alle heftruckactiviteiten van de Belgische branchegenoot in handen. Door deze overname wordt Crepa de enige importeur van Caterpillar in België.

Crepa eigenaar Belgische branchegenoot

MT-lift was in België verantwoordelijk voor de import van Caterpillar en Mitsubishi. De 32 personeelsleden van de Nederlandse evenknie komen in dienst van Crepa. De bedrijfsvoering zal worden voortgezet vanuit twee vestigingen, het hoofdkantoor gevestigd in Londerzeel en een vestiging in Gosselies.

 

Importeurschap

Alle lopende huurovereenkomsten van MT-lift zullen automatisch worden voorgezet door Crepa. Volgens Ad Kornet, algemeen directeur van Crepa, is de overname een logische stap aangezien zijn bedrijf sinds 1 januari dit jaar het importeurschap heeft van Caterpillar. "Door de overname van MT-lift, bereiken we onze doelstellingen sneller en realiseren we een grotere markt."

 

Crepa Belgium

De Belgische activiteiten zullen geleid worden door Frank Hallemans (zaakvoerder). Crepa zal in België verder gaan onder de naam Crepa Belgium

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel