nieuws

Transport+Opslag in nieuwe verschijningsvorm

Warehousing

Het eerste nummer in de nieuwe verschijningsvorm van Transport+Opslag is uit. Niet alleen de vormgeving, maar ook de frequentie en inhoud is nieuw. Het vakblad verschijnt voortaan negen keer per jaar: vier keer als T+O Heftrucks, vier keer als T+O Warehousing en één keer als T+O Jaarboek.

Transport+Opslag in nieuwe verschijningsvorm

 

T+O in de nieuwe verschijningsvorm biedt meer inspiratie, diepgang, trends en discussie. Ieder nummer heeft een open en toegankelijke lay-out, inspirerend beeldmateriaal en een krachtige mix van diepgang en signalering in veel diverse artikelvormen.

 

T+O Warehousing

T+O Warehousing is volledig gefocust op de taken en verantwoordelijkheden van warehouse managers en anderen met een leidinggevende rol in warehouses. Het vakblad staat stil bij diverse magazijnprocessen, bij innovatieve oplossingen vooral bij de kansen om de werkomgeving te verbeteren.

 

In T+O Warehousing komt meer aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van managers. Ook is er meer ruimte voor discussie over techologie, trends en toepassingen. Terugkerende aandachtsgebieden zijn ICT, magazijninrichting, automatische opslag- en orderverzamelsystemen, nieuw- en verbouw van panden, het aansturen, motiveren en trainen van mensen en het zorgen voor een veilige, gezonde en productieve werkomgeving.

 

T+O Heftrucks

T+O Heftrucks verschijnt in een nog grotere oplage, gericht op alle bedrijven en instellingen die gebruik maken van vorkheftrucks, ook als er geen warehouse is. Centraal in dit blad staat heftrucknieuws, waaronder de introducties van nieuwe modellen. Natuurlijk blijft de heftrucktest.

 

Daarnaast besteed de redactie in T+O Heftrucks ook aandacht aan chauffeurs en teamleiders, trainingen, ergonomie, schadevrij rijden en vlootbeheer. Natuurlijk krijgen ook banden, batterijen, voorzetapparatuur, boordcomputers, stoelen en andere componenten volop aandacht. De eerste uitgave van T+O Heftrucks verschijnt in september, T+O Warehousing in oktober.

 

T+O Jaarboek

Het eerste nummer dat nu is verschenen, is T+O Jaarboek. Hierin staat een terugblik op het afgelopen jaar, met een overzicht van het belangrijkste nieuws op het gebied van warehousing. Daarnaast een overzicht van de tien meest opmerkelijke magazijnen en de tien meest opmerkelijke innovatiets.

 

Het grootste deel van het blad is gevuld met een uitgebreid marktoverzicht. Per productgroep bevat dit bewaarnummer een opsomming met de vijf belangrijkste trends, de markt in cijfers en grafieken en alle leveranciers op alfabetische volgorde.

 

Lees ook:

Meer over Transport+Opslag

Reageer op dit artikel