nieuws

Raab vestigt Europees distributiecentrum in Duiven

Warehousing

De Duitse multinational Raab, gespecialiseerd in regeltechniek voor verwarming- en schoorsteeninstallaties, zoals roetfilters, ventilatoren, kleppen en dempers, vestigt zijn nieuwe logistiek hoofdcentrum voor Europa op bedrijventerrein Centerpoort in Duiven. Op 1 september moet het EDC operationeel zijn.

Raab vestigt Europees distributiecentrum in Duiven

 

De Duitsers hebben voor Duiven gekozen omdat Nederland bij de grote bedrijven in Europa hoog staat aangeschreven als distributieland. Het nieuwe centrum, dat wordt ondergebracht in een bestaand gebouw, staat pal langs autosnelweg A12 richting Oberhausen.

 

Logistiek dienstverlener

Er wordt begonnen met tien medewerkers, maar het team zal volgens Raab snel worden uitgebreid naar zo’n dertig personeelsleden. Het nieuwe kantoor gaat tevens dienst doen als Europees distributiecentrum. Raab heeft fabrieken in Duitsland en Rusland. Het vervoer en transport wordt verzorgd door Expeditie Visser. Visser en Raab worden op Centerpoort ook buren van elkaar.

Het kantoor komt onder leiding te staan van Duivenaar Rob Janssen, die als partner van Raab-Duitsland ook actief is in Tsjechië.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel