nieuws

Bloembollenkweker ontvangt 100.000ste Nissan heftruck

Warehousing

De honderdduizendste heftruck van Nissan is terecht gekomen bij bloembollenkweker Royal van Zanten Flowerbulbs in Hillegom. Deze truck die in juni van de productieband rolde in de Nissan fabriek in het Spaanse Noin (Navarra) is afkomstig uit de TX Serie.

Bloembollenkweker ontvangt 100.000ste Nissan heftruck

De Nissan truck die in Hillegom is afgeleverd, is om exact te zijn de twee ton driewiel versie Atech elektrisch TX-20. Deze heftruck maakt deel uit van een levering van in totaal vijf machines die door Nissan Forklift’s dealer Wout Hogervorst uit Noordwijkerhout zijn geleverd. Deze Nissan heftrucks vervangen bij de bloembollenkweker de huidige Caterpillar trucks.

 

Officiële overhandiging

De feestelijke overhandiging vond plaats bij de vestiging van Royal van Zanten Flowerbulbs. De vertegenwoordigers bestaande uit Kees van Santen (General Manager, Nissan Forklift Europe), Rob Harting (Regional Manager Benelux, Nissan Forklift Europe) en Erik Hogervorst (Directeur, Wout Hogervorst ) overhandigde de TX Serie truck aan de klant.

 

Plaquette

Voor deze gelegenheid was de truck toepasselijk aangekleed en werden er naast een herinneringsplaquette ook 100 TX Serie schaalmodellen en enkele taarten afgeleverd bij het personeel van Royal van Zanten.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel