nieuws

Technisch beheer distributiecentra in handen BAM

Warehousing

ProLogis, beheerder en ontwikkelaar van distributie­centra, heeft een driejarig contract gesloten met BAM Gebouwbeheer voor het technisch beheer van 30 distributiecentra in Nederland en België. BAM zorgt voor meerjarenonderhoudsplannen, uitvoering van het planmatig onderhoud en de naleving van onderhoudsverplichtingen door huurders.

Technisch beheer distributiecentra in handen BAM
Eemhaven Roteerdam

ProLogis in Eemhaven Rotterdam

Ook voorziet BAM Gebouwbeheer in een centrale servicedesk, waar ProLogis en haar huurders 24 uur per dag, 7 dagen per week storingen, klachten en verzoeken kunnen melden.

30 dc’s met 700.000 m2 vloeroppervlakte

In de Benelux omvat de vastgoedportefeuille van Prologis 30 distributiecentra met een totale vloeroppervlakte van circa 700.000 vierkante meter.

BAM Gebouwbeheer integreert technisch beheer én uitvoering van onderhoud, zowel bouwkundig (BAM Utiliteitsbouw) als installatietechnisch (BAM Techniek). Voor een aantal locaties is tevens de uitvoering van het serviceonderhoud in overleg met de betrokken huurders ondergebracht bij BAM Gebouwbeheer.

Lees ook:

Reageer op dit artikel