nieuws

Jaarboek logistieke parken is uit

Warehousing

Bent u op zoek naar een geschikte warehouselocatie? Raadpleeg dan eens het onlangs door Logistiek uitgebrachte Jaarboek logistieke parken 2008. Het jaarboek schotelt u een compleet overzicht voor van de belangrijkste logistieke parken in Nederland, aangevuld met artikelen en interviews over de actuele logistieke vastgoedmarkt.

Jaarboek logistieke parken is uit
Jaarboek logistieke parken

Het vakblad Logistiek brengt het jaarboek voor het eerst uit. Het boek schotelt u een overzicht voor van de belangrijkste logistieke parken in Nederland. Het overzicht is aangevuld met artikelen en interviews over de laatste stand van zaken op de logistieke vastgoedmarkt.

  

Cijfers en feiten

Van ieder logistiek bedrijventerrein, van Hoogeveen tot en met mainport Rotterdam, krijgt u bovendien de cijfers en feiten gepresenteerd met daarin gegevens over de omvang, huurprijzen, grondprijzen, belangrijkste (logistieke) gebruikers en of op het terrein nog grond beschikbaar is.

        

Exploitanten

Daarnaast komen zowel de verantwoordelijke exploitanten van het bedrijventerrein als de gebruiker aan het woord.

 

Meer informatie over het Jaarboek op Logistiek.nl

Reageer op dit artikel