nieuws

TNT Fashion bouwt op BusinessPark Greenport

Warehousing

Greenport Development Company ontwikkelt dit jaar een nieuw bedrijfscomplex voor TNT Fashion Group. Het complex omvat circa 21.600 m2, bestaande uit 16.000 m2 bedrijfsruimte en 5600 m2 kantoorruimte. Het grootschalige complex wordt gebouwd op BusinessPark Greenport in Amsterdam.

TNT Fashion bouwt op BusinessPark Greenport
Greenport

TNT Fashion Group huurt het gehele complex voor een termijn van tien jaar. In april 2008 is gestart met de bouw van het complex, de geplande oplevering is begin 2009. Het complex wordt gebruikt voor de huisvesting van de logistieke operatie voor M&S Mode, dat tevens daar haar hoofdkantoor zal vestigen. Het totaal is verdeeld in een logistieke bedrijfsruimte met bijbehorend kantoor, en een kantoorgebouw van drie verdiepingen.

 

Business Centre

Lisman Inter Holding, de ontwikkelaar achter Greenport Businesspark, heeft vergaande plannen om bij de entree van dit ambitieuze plan een Business Centre te realiseren. Hierin zal ruimte worden geboden aan startende en kleine ondernemers. Tot de verdere plannen behoren een bedrijfsverzamelgebouw en een logistiek distributiecentrum, waarvoor de start van de bouw ook dit jaar is voorzien.

 

Lees ook:

Haven Amsterdam biedt bedrijventerrein aan (okt. 2006)

Reageer op dit artikel