nieuws

TGW depalletiseert laag voor laag

Warehousing

De Splitex van TGW is een volautomatische depalletiseerinstallatie die kartonnen dozen, trays en folieverpakte artikelen laagsgewijs van de pallet neemt. Deze worden vervolgens uitsplitst en één voor één op een conveyorsysteem gezet voor verdere afhandeling.

TGW depalletiseert laag voor laag
TGW

Elke opgepakte laag wordt volledig aan de basis ondersteund, waardoor beschadigingen vanwege afklemmen wordt voorkomen. Hierdoor kan de depalletisseerder ook verschillende verpakkingsvormen op één en dezelfde pallet afhandelen. De maximale capaciteit is 35 pallets per uur. De te handlen doosgewichten liggen in de range 0,5 tot 35 kilo per stuk. Het maximale gewicht van een volledige laag is 250 kilogram. De geluidsproductie in volbedrijf is 72 dB(A).

 

Waar te vinden?

Hal 27, Stand B32

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel