nieuws

TDG kiest wederom voor Yale

Warehousing

Logistiek dienstverlener TDG in Borculo heeft haar heftruckvloot vervangen en daarbij wederom gekozen voor het Yale-product en de bijbehorende service van importeur Wynmalen Materials Handling. TDG heeft de totale regie over de productie op pallets van het logistieke proces voor de naastgelegen Friesland Food Domo-fabriek.

TDG kiest wederom voor Yale
TDG Wynmalen Yale

Het betreft hier de levering van elektrische Yale vorkheftrucks van het type ERP25ALF en elektrische meerij elektropallettrucks van het type MP30X.

 

TDG verzorgt in een drieploegendienst de aanvoer van grondstoffen en afvoer van het gereed product lactose. Dit weiproduct komt vrij bij het maken van kaas. Lactose dient als ingrediënt van onder andere de food-, nutricials- en farmaceutische industrie.

 

TDG koos voor het merk Yale en importeur Wynmalen materials handling vanwege de goede serviceverlening in het verleden. “In voorkomende gevallen staat er altijd direct een servicemonteur klaar.” 

 

Lees ook:

Yale Nederland heet voortaan Wynmalen Materials Handling (nov. 2006)

Reageer op dit artikel