nieuws

Snelle en stille goederenliften

Warehousing

Internovi-Nerak uit Borne toont in totaal drie liften. De eerste lift (zie foto) is een discontinue lift voor volle vaten die de vaten op meerdere hoogtes kan in- en uitvoeren. De liften zijn geschikt voor het verticale transport van zakken, kratten, dozen, emmers met bloemen en luchthavenbagage.

Snelle en stille goederenliften
Internovi-Nerak

De tweede lift is een continue lift voor dozen, kratten, maar bijvoorbeeld ook voor chocoladerepen. De derde lift is een palletlift. Deze wordt geleverd, als discontinue en als continue lift tot maximaal 1.500 kilo. Alle liften hebben rubberen blokkettingen met staalkabels. Die geven nagenoeg geen rek van de ketting en zijn geluidsarm (< 65 dB(A)). Er kunnen liftsnelheden gehaald worden tot 0,7 meter/per seconde.

 

Waar te vinden?

Hal 27, stand F15

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel