nieuws

CeMAT 2008 uitgebreid te volgen via Logistiek.nl

Warehousing

De grootste logistieke vakbeurs ter wereld CeMAT biedt van dinsdag 27 tot en met zaterdag 31 mei in Hannover onderdak aan 1100 leveranciers, die hun producten en diensten tonen op zo’n 80.000 vierkante meter. Logistiek.nl is daar natuurlijk bij en komt met een uitgebreid CeMAT-dossier en een extra CeMAT-nieuwsbrief.

CeMAT 2008 uitgebreid te volgen via Logistiek.nl
Cemat

De redacties van de vakbladen Logistiek, Transport+Opslag en Heftrucks en de website Logistiek.nl doen dagelijks verslag vanaf de beursvloer in Hannover. Aan het eind van elke beursdag versturen we een digitale nieuwsbrief met het laatste nieuws en de belangrijkste innovaties van de CeMAT naar al onze abonnees van de algemene logistieke nieuwsbrief.

 

CeMAT-dossier

Al het (product)nieuws, achtergronden en algemene informatie hebben wij verzameld in het CeMAT-dossier: www.logistiek.nl/cemat  

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel