nieuws

Pallets met antisliplaag aan de onderzijde

Warehousing

Hulkenberg brengt een nieuwe serie kunststof pallets op de markt die aan de onderzijde van het palletdek een duurzame antisliplaag hebben. Hiermee wordt voorkomen dat pallets van de lepels van de heftruck afglijden.

Pallets met antisliplaag aan de onderzijde
Pallets antislip

De antisliplaag aan de onderzijde van het palletdek zorgt voor voldoende weerstand zodat een pallet niet gemakkelijk van een heftruck kan glijden. Zowel beladen als onbeladen pallets blijven daardoor op hun plaats, op de lepels van de heftruck. De continuïteit van bedrijfsprocessen en de veiligheid zijn daarmee volgens de leverancier gewaarborgd.

 

Formaten

Hulkenberg levert kunststof pallets met antislipstroken aan de onderzijde van het palletdek met het formaat 800 x 600, 1200 x 800 en 1200 x 1000 mm.

 

Zie ook:

Overig productnieuws op logistiek.nl

 

Reageer op dit artikel