nieuws

Nico Graaff nieuwe voorzitter sectie tractiebatterijen

Warehousing

Nico Graaff is door de leden van de BMWT-sectie III-A (tractiebatterijen) gekozen om het voorzitterschap van Henk Lammertse over te nemen. Lammertse kon het voorzitterschap met meer combineren met zijn aanstelling tot directeur van Still Intern Transport.

Nico Graaff nieuwe voorzitter sectie tractiebatterijen
Nico Graaff

Nico Graaff is algemeen directeur van GraCon-Atsa Batterijen in Alphen aan den Rijn. De nieuwe sectievoorzitter ziet een belangrijke rol weggelegd voor de BMWT in de roerige markt van de tractiebatterijen. “Er ligt genoeg werk in het vooruitzicht voor mij als nieuwe bestuurder.”

 

Missie

Ruim 80 procent van de fabrikanten van tractiebatterijen is lid van de BMWT. Er zijn volgens De Graaff een drietal onderwerpen waar de leden van de branchevereniging zich in de komende periode voor in zullen moeten zetten:

  

  • De huidige loodprijzen en de grilligheid ervan baren de sectie grote zorgen. Het in goede banen leiden van en adequaat reageren op de ontwikkelingen heeft de hoogste prioriteit. 
  • De veranderingen die momenteel in de markt van het intern transport gaande zijn, zoals het aanleveren van trucks compleet met batterijen en laders, is een tweede punt van zorg en aandacht. 
  • Een derde punt van aandacht is het Nederlandse prijspeil voor zowel service als verkoop. “Wij zullen er op toe moeten zien onze huidige marges veilig te stellen. Kortom: er ligt genoeg werk in het vooruitzicht voor mij als nieuwe bestuurder.”

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel