nieuws

Euro Pool System wint rechtszaak

Warehousing

Euro Pool System heeft in Duitsland met succes een fraudeur aangeklaagd. De rechtbank veroordeelde de huurder, die de bakken na gebruik ‘vergat’ naar het depot van Euro Pool System terug te brengen, tot een boete van 25.000 euro. Euro Pool System gaat naar aanleiding van de geconstateerde fraude het controlebeleid in heel Europa aanscherpen.

Euro Pool System wint rechtszaak
Europool

De bakken van Euro Pool System worden meermalig gebruikt. Producenten huren de schone, lege bakken bij de depots. De gebruiker betaalt per roulatie (vulling) de huurprijs van de bak. De volle bakken gaan vervolgens via de handelskanalen naar het grootwinkelbedrijf.

 

Retour

Na gebruik worden de (lege) bakken naar een depot van Euro Pool System teruggebracht, waar ze worden gereinigd en opnieuw uitgegeven. Medewerkers van Euro Pool System zien er op toe dat dit ook gebeurt. Omdat in het afgelopen jaar vaker fraude werd geconstateerd, zullen de controles worden geïntensiveerd.

 

Lees ook in het nieuwsarchief:

Reageer op dit artikel