nieuws

Contimeta Robot Worker past zich aan palletafmeting aan

Warehousing

De vernieuwde palletwikkelmachine Contimeta Robot Worker is robuust uitgevoerd voor inzet in fabrieksmagazijnen en past zich tijdens het wikkelen aan, aan de afmeting van de pallet. De wikkelaar heeft geen elektrische verbinding nodig en destabiliseert de lading niet omdat de pallet tijdens het wikkelen stil staat.

Contimeta Robot Worker past zich aan palletafmeting aan
Contimeta

De wikkelaar is standaard voorzien van een geïntegreerde batterijlader, fotocel om automatisch de hoogte van de lading af te tasten, akoestisch signaal bij opstarten van wikkeling, regelbare stijg – en daalsnelheid van de folierolhouder en afzonderlijk instelbaar aantal kop- en voetwikkelingen.

 

Drie cycli

De machine kan pallets tot 2200 millimeter hoogte verwerken. De symbolen en indicaties op het bedieningspaneel geven de gebruiker informatie en de mogelijkheid de machinecycli en parameters op een eenvoudige manier te controleren en in te stellen.

De machine heeft drie verschillende verpakkingscycli.

 

Zie ook: Overig productnieuws op Logistiek.nl

Reageer op dit artikel