nieuws

Kelders Dakmaterialen centraliseert voorraad

Warehousing

Kelders Dakmaterialen is druk bezig met de implementatie van CALwms. De distributeur van dakmaterialen maakt samen met onder andere Afast, Fielmich, Delbouw en SPS deel uit van CRH Europe Products and Distribution. Van hogerhand is besloten dat van al deze bedrijven de voorraad in Wijchen zal worden gecentraliseerd en van daaruit door heel Nederland gedistribueerd.

Kelders Dakmaterialen centraliseert voorraad
Kelders Dakmaterialen implementeert WMS van CAL

Met dat doel voor ogen werd alvast van start gegaan met de implementatie van een warehouse management system. Via RF-terminals stuurt CALwms al het distributiewerk aan, waardoor het personeel dat voordien slechts voor één vestiging werkte, nu voor alle businessunits kan worden ingezet. Daarnaast wil de organisatie met de invoering van het WMS het aantal pickfouten verminderen. Midden september 2007 is de operatie van één van de opdrachtgevers succesvol live gegaan met CALwms. In de komende maanden volgen ook de operaties van de bedrijven Kelders, Fielmich, Afast, Delbouw en SPS.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel