nieuws

Brute overval op Sligro dc in Gilze

Warehousing

Drie mannen hebben deze week een overval gepleegd op het distributiecentrum van Sligro in Gilze. Volgens de politie is bij de brute roof voor 25.000 euro aan rookwaren buitgemaakt. De overvallers drongen ‘s avonds het dc binnen en bedreigden twee magazijnmedewerkers met een pistool en een mes.

Brute overval op Sligro dc in Gilze
pistool

De werknemers werden door de overvallers gedwongen op de grond te gaan liggen. Een van de twee werknemers, een 43-jarige man, liep daaarbij een gekneusde voet op, mogelijk door een flinke tik met een ijzeren staaf.

 

Sloffen sigaretten

De derde overvaller verdween korte tijd in het dc en heeft daar volgens Sligro een flink aantal dozen met sloffen sigaretten meegenomen.

De daders zouden na een minuut of tien zijn vertrokken met de buit.

De gewonde werknemer is door ambulancepersoneel ter plekke behandeld.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel