nieuws

Blom Opleidingen neemt VVL Alkmaar over

Warehousing

Blom Opleidingen heeft per 1 februari 2008 de intern-transportopleidingen, het pand en de medewerkers van VVL Alkmaar overgenomen. VVL was eigendom van Hoekstra Verkeersschool in Alkmaar. Blom zal de naam VVL Alkmaar laten vervallen en de vestiging Alkmaar toevoegen aan het eigen netwerk van opleidingslocaties.

Blom Opleidingen neemt VVL Alkmaar over
Blom neemt VVL Alkmaar over

De opleidingsadviseur en de instructeurs, die voorheen werkzaam waren bij VVL, blijven werkzaam voor Blom.

 

Groei aantal opleidingslocaties

Blom Opleidingen heeft onlangs de vestigingen Heerlen en Coevorden geopend. Met de overname van VVL Alkmaar komt het aantal opleidingslocaties op 14, waarmee het de grootste aanbieder van intern-transportopleidingen in Nederland is.

 

Naast heftruck- en reachtruckopleidingen biedt Blom Opleidingen landelijk opleidingen aan op het gebied van Veilig hijsen, Bedrijfshulpverlener, VCA en opleidingen voor magazijnmedewerkers.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel