nieuws

Ceva breidt uit in Roosendaal

Warehousing

Ceva Logistics heeft recent een huurcontract getekend met vastgoedgroep Goodman voor 33.000 vierkante meter, dat meldt Transport Online. Het betreft een recent opgeleverd distributiecentrum op bedrijvenpark Borchwerf II in Roosendaal. De logistiek dienstverlener zal het pand in het eerste kwartaal van 2008 betrekken.

Ceva breidt uit in Roosendaal
Ceva breidt uit in Roosendaal (foto Transport Online)

Ceva beschikt al over distributiecentra in de Benelux, maar wil zijn logistieke activiteiten daar uitbreiden om verdere invulling te geven aan de groei-ambities. Daarbij is de keuze gevallen op het pand in het West Brabantse Roosendaal, vanwege de gunstige ligging en de beschikbaarheid. Ceva zal het pand inzetten voor multi-user activiteiten om meerdere klanten vanuit eenzelfde locatie te kunnen bedienen. De verhuizing levert ongeveer 150 arbeidsplaatsen op in Roosendaal.

Korte termijn
Onno Meij, managing director van Ceva Logistics Benelux: “De uitbreiding van onze activiteiten naar West-Brabant geeft een verdere groei-impuls voor Ceva en haar klanten in de Benelux-regio. Goodman bleek ons op korte termijn van een kwalitatief hoogwaardig distributiecentrum te kunnen voorzien dat voldoet aan al onze eisen. Deze flexibiliteit stelt ons in staat het pand op korte termijn in gebruik te nemen. De centrale ligging en nabijheid van spoor- en snelwegen maakt Roosendaal tot de ideale locatie.”

Regionale ontwikkelingsmaatschappij Rewin West-Brabant speelde een adviserende rol bij de onderhandelingen.

 

Lees ook:

Ceva Logistics wil 60 procent omzetgroei in twee jaar (nieuws, december 2007)

Reageer op dit artikel