nieuws

Vrachtauto ramt Shell-tankstation

Warehousing

Shell-tankstation De Hoezaar langs de A58 in Brabant is maandagmiddag rond half één deels ingestort nadat er een vrachtauto tegenaan was gereden. De vrachtauto raakte van de weg door een klapband en ramde het tankstation.

Vrachtauto ramt Shell-tankstation
Vrachtauto ramt Shell-tankstation

De vanwege de klapband onbestuurbare truck van het bedrijf DST uit Roosendaal boorde zich bij Zegge in de richting van Roosendaal in één van de dragende palen van het tankstation. Het dak stortte gedeeltelijk in. De pompen zijn niet beschadigd.

 

Trucker ‘slechts’ licht gewond

De trucker raakte bekneld en moest met een traumaheli worden afgevoerd. Hij zou slechts licht gewond zijn. Verder zouden er geen slachtoffers zijn. De aanwezigen in het tankstation kwamen met de schrik vrij. De A58 is ter plaatse geblokkeerd, maar verkeer wordt over de parkeerplaats geloodst.

 

[fotoalbum]

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel