nieuws

TLN-ondernemersprijs naar Kuipers Logistics

Warehousing

De Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2007 is gegaan naar Gebr. Smits Transport, Kuipers Logistics en TNT Express. Gebr. Smits Transport kreeg de prijs in de categorie kleine bedrijven, Kuipers Logistics in de categorie middelgroot en TNT in de categorie grote bedrijven. Minister Eurlings van V&W reikte de prijzen uit.

TLN-ondernemersprijs naar Kuipers Logistics
De Ondernemersprijs in de categorie middelgroot ging naar Kuipers Logistics

De Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2007 werd uitgereikt tijdens het jaarcongres van Transport en Logistiek Nederland (TLN) op 24 november. Bedrijven die extra energie hebben gestoken in ‘securitymanagement’ in de brede zin van het woord maakten dit jaar extra kans op het winnen van de prijs. Uiteraard moesten de bedrijven die mee wilden dingen naar de ondernemersprijs ook zoeken naar continu kwaliteitsverbeteringen.

 

Categorie klein – Smits Transport

Gebr. Smits Transport in Strijen werd vooral bekroond om de algehele kwaliteit in de bedrijfsvoering, zeker als gekeken wordt naar de grootte van het bedrijf. Smit Transport heeft zich geconcentreerd op de levensmiddelensector en verzorgt HACCP-gecertificeerde op- en overslag en vervoer van geconditioneerde en ongeconditioneerde levensmiddelen. Warehousing en crossdocking maken onderdeel uit van het dienstenpakket.

 

[fotoalbum]

 

Categorie middelgroot – Kuipers Logistics

Nadat Kuipers Logistics in Oldenzaal zich jaren geleden eerder richtte op Oost-Europa, heeft het bedrijf zich vandaag de dag de focus liggen op Italië. Een belangrijk focuspunt van het bedrijf is de reductie van criminaliteitsrisico’s. In 2005 kreeg het bedrijf de Transport ARBO-prijs.

 

Categorie groot – TNT Express

TNT Express Nederland exporteert op piekmomenten dagelijks anderhalf miljoen kilo pakketten, documenten en vracht. In 2005 ontving het ebdrijf al de INK-prijs, een belangrijke Nederlandse kwaliteitsprijs. TNT Express werkt met een dynamisch security management systeem dat is gericht op alle aspecten en dimensies van de bedrijfsvoering.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel