nieuws

Henk Lammertse wordt nieuwe directeur Still

Warehousing

Vincent Halma draagt zijn functie als directeur van Still Intern Transport Nederland over aan Henk Lammertse, voormalig directeur van Exide Technologies. Halma wordt de nieuwe Vice President Western Europe voor het Still concern.

Henk Lammertse wordt nieuwe directeur Still
Henk Lammertse

Volgens Halma is Lammertse de juiste man op de juiste plek. “Met zijn expertise kan Henk de interne organisatie van Still intern transport uitstekend leiden en optimaliseren”. Door de enorme groei van de voorbije jaren, zal de interne organisatie echter moeten worden aangepast. “Dat staat bovenaan mijn lijstje”, aldus de aanstaande algemeen directeur. Die optimalisatie heeft volgens Lammertse geen nadelige gevolgen voor de markt: “Eerder het tegendeel is waar. Door de organisatie aan te passen aan de veranderde marktpositie kunnen we straks onze klanten en prospects nóg beter van dienst zijn.”

 

 

 

 

Vice President

Vincent Halma volgt met ingang van 1 maart 2008 Wolfgang Schawe op als Vice President Western Europe bij Still. Halma wordt daarmee verantwoordelijk voor alle activiteiten in West Europa, exclusief Duitsland en Frankrijk. Met zijn promotie wordt Vincent Halma – naast Bert-Jan Knoef – de tweede Nederlander in de top van de Still organisatie. “Still is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale organisatie. Het past binnen de policy van onze organisatie dat mensen met ervaring op de juiste posities komen. Dat ze mij gevraagd hebben voor deze positie, vind ik natuurlijk heel eervol”, reageert Halma.

 

BMWT

Om de overdracht zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, loopt Henk Lammertse vanaf januari gedeeltelijk al mee. Lammertse wordt een druk bezet man. Hij is sinds augustus vorig jaar ook gekozen tot voorzitter van de Sectie III-A (Tractiebatterijen) en is daarmee ook bestuurslid van de BMWT.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel