nieuws

ProLogis wint twee awards

Warehousing

ProLogis – vastgoedbeheerder en ontwikkelaar van distributiefaciliteiten – heeft twee belangrijke prijzen toegekend gekregen van het Engelse Property Week en door het Duitse Immobilien Zeitung. De European Property Awards worden jaarlijks toegekend aan Europese vastgoedbedrijven uit verschillende industriesectoren.

ProLogis wint twee awards
Prologis

ProLogis heeft de European Deal of the Year award gekregen vanwege de succesvolle overname van Parkridge, in februari 2007. Tevens heeft het bedrijf de Green award gewonnen voor de duurzame ontwikkeling van ProLogis Park Pineham in het Verenigd Koninkrijk. Dit park wordt ontwikkeld met gebruikmaking van milieubehoud en technologieën die ervoor zorgen dat het energiegebruik en de uitstoot van CO2 aanzienlijk verminderen.

 

Criteria

De uitreikingen vonden plaats bij de jaarlijkse European Property Awards en tijdens de Expo Real vastgoedconferentie in München. De winnaars worden gekozen door een panel van honderd vastgoedprofessionals, die de deelnemers evalueren op basis van hun prestaties over de eerste zes maanden van het jaar.

 

Lees ook:

 

Bekijk een video over Prologis duurzame vastgoedprojecten

 

Reageer op dit artikel