nieuws

Nieuwe laagheffende orderverzamelaar Crown

Warehousing

Intern transportleverancier Crown komt met een nieuwe orderverzamelaar GPC 3000-serie. Het bedrijf heeft zich vooral gericht op het verbeteren van een groot aantal functies die de bewegingen van de bestuurder naast de truck verminderen en vereenvoudigen.

Nieuwe laagheffende orderverzamelaar Crown
Crown

De nieuwe serie biedt een keuze uit het zuinige instapmodel met een hefvermogen van 2.000 kilogram tot een volledig uitgeruste orderverzamelaar met een hefvermogen van 2.700 kilogram. Alle modellen zijn verkrijgbaar met diverse vorklengten, optionele functies en batterijcompartimenten van verschillende grootte. Verder zijn er modellen met heffende vorken voor één of twee pallets en een platformhefoptie voor orderverzameling op een tweede niveau.

 

 

Reageer op dit artikel