nieuws

Goodman koopt groot dc in Tiel

Warehousing

Goodman European Logistics Fund (GELF) heeft een magazijn van ruim 56.000 vierkante meter gekocht op bedrijvenpark Medel in Tiel. Het magazijn wordt binnenkort opgeleverd. De opslagfaciliteit is al verhuurd aan een Zwitsers bedrijf. Met deze aankoop bezit Goodman ruim 400.000 vierkante meter magazijnruimte in Nederland.

Goodman koopt groot dc in Tiel
Goodman

Goodman kocht het magazijn en het bijbehorende perceel van meer dan 79.000 vierkante meter van Borghese, ontwikkelaar van logistieke, industriële, retail- en commerciële vastgoedprojecten. Na de oplevering in 2008 zal de logistieke faciliteit een opslagruimte van 46.125 m2 bevatten, evenals 3.367 m2 kantoorruimte en een mezzanine van 6.761 vierkante meter.

 

Het distsributiecentrum – met een vrije hoogte van 12,5 meter en een vloercapaciteit van 50 kN/vierkante meter – kan worden onderverdeeld in zes units. Het complex krijgt 63 loadingdocks en een ESFR-sprinkler systeem. Goodman zal zowel het interne als externe vastgoedbeheer voor zijn rekening nemen.

 

Bedrijvenpark Medel

Bedrijvenpark Medel in Tiel is centraal gelegen, vlakbij snelwegen, kanalen en de Betuweroute, de treinverbinding tussen Rotterdam en het Ruhrgebied. Tiel is gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal en de A15, die de oost-westverbinding tussen Rotterdam en Arnhem-Nijmegen vormt. Vanuit daar is de toegang tot de grote snelwegen naar Duitsland gemakkelijk via de A1 en de A73 via logistieke hotspot Venlo-Venray.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel